Sidste nyt

Den 7. august 2013 – Mini Tri i Tistrup

Tusind tak for en fantastisk opbakning, både til deltagerne og alle de fans, som var mødt op for at heppe på hele holdet :) En kæmpe tak til sponsorerne, som valgte at hjælpe Bertram:

Joan, 300kr
Nordisk svejse kontrol, 400kr
Lyne forsamlingshus, 400kr
Anonym, 100kr
Svend og Alis Sørensen, 300kr
Inga og Rikard Lauridsen, 300kr
Helle og Michael Gjøl, 1000kr
Dagplejen Brum-basserne, Ølgod, 500kr
Ingelise og Niels Jørgen Bussen, 500kr
Ølgod produkt, 1500kr
Alley-cats, 1200kr
Salon anemone, Tistrup, 500kr
Hodde-tistrup hallen, 300kr
Ådum autoophug, 500kr
Anettes hobby, 200kr
Woman hairstyling, 500kr
Green Cut, Tistrup, 12-turs klippekort til Bertram
Super dæk service sponserede trøjerne
Orloff sponsoredetryk på trøjerne
Trim Tistrup hjalp til med anskaffelse af trøjerne
Maggies brugskunst og specialiteter sponsorede 8 deltagergaver, (støt Bertram posen)

Vi håber ikke i har alt for ondt i benene efter Mini Tri i Tistrup :)

Klik her og se billederne på Facebook fra Mini Tri i Tistrup

Den 6. august 2013 – Radio Charlie

Hej allesammen.. Skru op for Radio Charlie kl. 12.30 i dag den 6. august. Bertrams mor, Anja og Søs Mensel, kontaktperson for indsamlingen vil være at finde i radioen. De vil fortælle, hvad der er sket de sidste par måneder og opfordre publikum til at bakke op om Mini Tri i Tistrup imorgen, hvor Bertrams Kamp stiller med et hold.

Klik her og hør interviewet

Den 29. juli 2013 – Arla Skruelåg

Så er der sendt 40 kg. skruelåg afsted til Arla svarende til ca. 20.000 skruelåg. Det er vanvittigt fedt som folk samler ind :) Terracycle, som er Arla’s samarbejdspartner er dybt imporneret. Men vi skal vise dem, bare kom med flere, vi skal dælme give dem skruelåg HUSK vi indsamler indtil videre til december ..

Den 11. juli 2013 – Temprana Terapi

Bertram og hans forældre Anja & Jesper har idag været til den 1. kursusdag ud af 3, hvor de skal lære omkring behandlingen Temprana Terapi. Efter 1. dag havde de dette at sige omkring det:

“I dag har været den vildeste dag!! I dag har vi lært refleksterapi i ansigtet både på Bertram men vi har også prøvet det på egne kroppe for at kunne forstå og føle hvad det er vi skal med vores søn fremover
Vi har gennemført første dag af Temprana terapi, vi har lært meget om vores kroppe og Bertrams skade. Ydermere har vi nu ikke kun håbet om at Bertram bliver bedre, nu tror vi også på det.
Tak til alle jer der har støttet bertramskamp, uden jer havde vi ikke kunnet starte.
“Ikke alle kan alt, men vi kan alle noget, og sammen kan vi meget!”

Husk at alle jer der har doneret penge, har været med til at gøre dette muligt for familien og de er jeg evigt taknemmelig!

Klik her og se billeder på facebook

Den 10. juli 2013 – Lokalavisen Varde – endnu en artikel

Lokalavisen Varde bringer endnu en artikel om Bertrams Kamp – klik på linket og læs artiklen:
http://varde.lokalavisen.dk/bidragene-til-lille-bertram-stroemmer-ind-/20130707/artikler/707089992/2071

Den 4. juli 2013 – En magisk dag

SÅDAN – SÅ KOM VI PÅ DEN ANDEN SIDEN AF KR. 100.000,- !!!

Så sent som igår skrev vi, at det har været en sindssyg uge, grundet rigtig mange flotte donationer. Ugen er kun blevet vildere siden da! Tusind tak til alle som støtter www.bertramskamp.dk

Den 27. juni 2013 – BESTSELLER A/S – VERDENS BEDSTE ARBEJDSPLADS

BESTSELLER_logo_black_2012YES!! Anja, Bertrams mor, har verdens bedste arbejdsplads, BESTSELLER A/S. Bertrams kamp har i dag modtaget en utrolig flot donation fra BESTSELLER A/S. Tusind tusind tak!

Den 27. juni 2013 – www.i-cover.dk

-i-coverSÅDAN…! I dag modtog Bertrams kamp kr. 1.500,- for i-cover.dk’s indsamling. Tusind tak til alle jer, som har givet et bidrag her igennem. Vi håber i alle er glade for jeres nye smarte cover og selvfølgelig et STORT tak til i-cover.dk for deres indsats.

Den 13. juni 2013 – DER SKER MANGE TING…

Uha der sker meget omkring indsamlingen til Bertram. Der er flere idéer i støbeskeen, vi kan dog ikke afsløre dem endnu – men det bliver stort! Følg med her på hjemmesiden eller på Bertrams helt egen Facebook side – Klik her!

Den 6. juni 2013 – STØT BERTRAM VED AT SAMLE PÅ SKRUELÅG FRA ARLA

NU KAN DU STØTTE BERTRAM VED AT INDSAMLE SKRUELÅG FRA ALLE ARLAS MÆLKE- OG YOUGURTPRODUKTER – så gem dem og send til os!!!

Arla og Terracycle støtter Bertrams Kamp med 5 øre pr. låg der indsamles. Derfor har vi brug for, at du gemmer alle låg fra Arlas yougurt- og mælkeprodukter og sender/aflevere dem til:

Søs Mensel & Michael Svenning
Storegade 68E
6800 Varde
Tlf. 61669149

Klik her og læs mere omkring indsamlingen

Den 2. juni 2013 – RolleRock i Gårde – TUSIND TAK FOR STØTTEN

I år var Bertram og hans forældre igen til RolleRock i Gårde for at høre en masse god musik. Sidste år spiste Bertram en hel bakke pommesfrites men i år blev det dog kun til prøvesmagning. Der var stillet 2 indsamlingsbøtter op i baren og vi nåede det flotte beløb 1.838,-. Tusind tak til alle dem som smed en skilling i bøtten, det betyder rigtig meget!

Den 28. maj 2013 – ET STORT TAK TIL ALLE DER HER DONERET

HOLD NU OP! I dag, blot 14 dage efter den lille familie Madsens udskrivelse fra Hammel Neurocenter og dermed indsamlingen BERTRAMS KAMP’s begyndelse, har vi allerede opnået dette flotte resultat – kr. 24.334,-.

Tusind tak for alle de fine donationer, henvendelser samt idéer til den videre indsamling! Det betyder alt, at mærke denne støtte – økonomisk såvel som psykisk..

MEEEN indsamlingen er langt fra slut. Så STØT BERTRAM med en kontooverførsel til regnr. 9670, kontonr. 4482472885 eller på Caremaker.dk

Den 24. maj 2013 – INDSAMLINGSBØTTE HOS ELKJÆRS KAFFE & LOUNGEBAR I VARDE

Jane nede fra Elkjærs Kaffe & Loungebar har været så sød, at give os lov til at stille en indsamlingsbøtte til STØT BERTRAM i caféen. Så skynd jer ned og nyd en dejlig kop varm kaffe, brunch, sandwich mv. og smid en skilling til Bertram.

Den 23. maj 2013 – STØT BERTRAM I RADIO CHARLIE & BERTRAMS FØRSTE DAG I SOLSIKKEN

Anja Madsen, Bertrams mor og Søs Mensel gæstede Radio Charlies studie, hvor de snakkede om Bertrams historie og der blev sat fokus på indsamlingen STØT BERTRAM. Til jer der ikke hørte udsendelsen, så kan i lytte ved at klikke her:

Bertrams kamp på Radio Charlie 230513

I dag var en stor dag for Bertram, da han havde første dag i specialbørnehaven Solsikken i Varde. Bertram var dog ikke helt alene i børnehaven. Mor Anja var hos ham og dannede den trygge base.

Den 21. maj 2013 – STØT BERTRAM I LOKALAVISEN VARDE

Journalisten Kim Schou fra Lokalavisen Varde har skrevet denne flotte artikel om Bertrams historie og indsamlingen STØT BERTRAM. Det betyder rigtig meget for os alle, at der er flere medier, som finder helt historien interessant og tankevækkende, så de vil udgive den i medierne – mange tak!

I kan læse artiklen ved at klikke her.

Den 19. maj 2013 – STØT BERTRAM I JYDSKE VESTKYSTEN

Journalisten Morten Nielsen fra Jyske Vestkysten støttede indsamlingen STØT BERTRAM ved at bringe en flot artikel herom. Artiklen satte stor fokus på indsamlingen og nåede ud til alle jer, som ikke har fulgt med i Bertrams kamp på facebook.

I kan læse artiklen ved at klikke her.

Den 18. maj 2013 – SÅ ER DER EN KONKURRENCE!

Ønsker du at deltage i konkurrencen om fem fribilletter til RolleRock i Gårde lørdag d. 1. juni 2013, så læs videre her.

STØT BERTRAM med et bidrag på minimum 200 kr. inden d. 26. maj 2013 og du deltager automatisk i konkurrencen. Der udtrækkes i alt fem vindere mandag d. 27. maj kl. 16:00. Vinderne vil få direkte besked.

GIV ET BIDRAG via en bankoverførsel her på hjemmesiden eller via Caremaker.dk

Den 17. maj 2013 – STØT BERTRAM KOMMER I DIVERSE AVISER

Bertrams historie og indsamlingen, STØT BERTRAM vil blive bragt i Lokalavisen Varde og Jydske Vestkysten – så hold øje med aviserne de næste pinsedage!

Den 16. maj 2013 – INDSAMLINGEN ER GODT I GANG, RIGTIG MANGE TAK!

Indsamlingen er nu i gang på sit tredje døgn og vi har allerede nået dette flotte resultat, 10.629 kr.!! Wauw – det er virkelig helt overvældende. Tusind tusind tak til alle dem, som har givet et bidrag, det betyder alt for den lille familie!!

Den 14. maj 2013 – ENDELIG HJEMME…

Dette er en dag, som for den lille familie i en lang periode har været langt ude i fremtiden. Idag kl. 9:00 er de blevet udskrevet fra Hammel Neurocenter. De står nu uden den professionelle støtte og tryghed, som de har modtaget det sidste år. Netop derfor er det vigtigt at de mærker at de har din støtte – så STØT BERTRAM, enten via. kontonr. på hjemmesiden eller via Caremaker.dk